Vi tilbyder alsidige aktiviteter i forbindelse med årets traditioner og temaer, men også spontane kreative aktiviteter kan opstå ud af en leg eller et emne, børnene selv bringer på bane.

Vi holder fastelavn med udklædning og tøndeslagning, som regel fredag før fastelavn. Her møder vi ud klædte og synger fastelavn sange. I vuggestuen er det på stuerne og i børnehaven er det udendørs.

Til jul går vi med de største vuggestuebørn og børnehaven i kirken, hvor vi hører en fortælling og synger julesange.

I dagene op til fastelavn laver vi fastelavnspynt. Vi klipper masker og katte og pynter dem med glimmer. Vi maler også fastelavnstønderne i flotte farver. På selve dagen møder børnene op klædt ud. Vi synger fastelavnssange, slår katten af tønden og spiser boller. I børnehaven leger vi nogle af de gode gamle fastelavnslege. Forældre er meget velkomne denne dag.

Vi klipper påskekyllinger m.v. og laver sanglege, der handler om påske. Nogle år laver vi også "hemmelige" gækkebreve.

Børnene har en maddag, hvor de fælles laver frokost.

I dagene i denne uge er børnehaven på boldbanerne, cykellege og bevægelsesaktiviteter indendørs.

Her laver vi forskellige lege. Boldlege, kaster med ringe, hækkeløb osv. Alt hvad der udfordrer børnene motorisk.

Sommerfesten er for børn, forældre og personale. Indholdet er forskelligt fra år til år, og det er altid en stor succes. Sidste år var det spejdertema og året før OL, på  fodboldbanen.

Her er der mulighed for at deltage i nogle af de aktiviteter børnene laver til dagligt og tale med andre forældre. 

De sidste år har vi afsluttet festen med fællesspisning.

Hvert år mødes alle Hornbæks institutioner og Hornbæk Skole til en fælles festival, hvor hver institution/klasse optræder med hver deres nummer. Hver institution/klasse har deres egne boder med kaffe, frugt og forskellige aktiviteter. Dette er en eftermiddag hvor børnene møder gamle venner og kommende skolevenner og voksne.

Vi håber forældre til de børn der deltager, kommer og kigger med. Børnene syntes at det er betydningsfuldt at deres forældre kommer og ser dem optræder. Og efterfølgende går med dem rundt og prøver boderne. De børn der deltager, skal hentes på pladsen.

Første dag i december spiser vi alle risengrød 

Julehygge med luciaoptog med de ældste børnehavebørn

Vi inviterer hvert år forældrene til julehygge, det kan både være ude og inde

Børnegudstjeneste
Op til jul inviterer Hornbæk Kirke os til børnegudstjeneste. Det synes børnene er rigtig hyggeligt. Her får de fortalt en julehistorie og synger nogle sange.